Hallo Margot,
bedankt voor uw offerte aanvraag en telefoontje.
uw offerte aanvraag: https://barbecuecatering.be/opdrachtoverzicht_819_2024-07-18_11-01-16.pdf
Goed ontvangen?
Dit is onze BBQ: https://barbecuecatering.be/nr%201.jpg
I am Bart from BarbecueCatering.be.
Wij zijn gespecialiseerd in “Low & slow” kwaliteitsbarbecue voor grote groepen.
Vorige maandag nog NAVO hoofdkwartier met de grootste BBQ van België (zie foto’s in bijlage).
In Belgium we mainly know grill BBQ.
What is the difference between low & slow and grill BBQ?
With grill BBQ the flame regularly touches the ingredient which is a
gives a bitter taste and is carcinogenic.
With the low & slow BBQ method, the flame never touches the ingredient.
Grilling is done at 3 to 400 degrees, but chicken is already done at 55 degrees
and salmon already at 52 degrees.
Once above this temperature the cells burst and the unique
meat and fish juices on the coals to evaporate.
That's why grill BBQ ingredients need to be marinated
in oil with herbs, sugar and flavour enhancer.
Wij gebruiken enkel peper en zout, en vooral kwaliteitsvlees.
In de offerte voorbeelden staan aperitiefglaasjes. Hieronder heeft u een uitgebreidere keuze:
APERITIEFBROCHURE: https://barbecuecatering.be/aperoglaasjes.pdf
NAGERECHTEN: https://barbecuecatering.be/DessertNL.pdf
Wacht niet te lang om deze datum vast te leggen aub,
September is de drukste BBQ maand, omdat dan veel bedrijven nog voor de herfst hun bedrijfsBBQ willen doen en velen dan uit vakantie zijn..
U kan later(tot 2 weken voor de eventdatum) het menu en aantallen nog aanpassen..
In bijlage een professioneel uitgewerkt aanschuifplan BBQ buffet.
Hier kan u ons BBQ saladebuffet zien: https://barbecuecatering.be/Saladebuffet.pdf
Referenties: NAVO hoofdkwartier (2000 pers. bbq), Amerikaanse ambassade, Amerikaans leger BBQ’s 4000 pers. BBQ, Infrabel 900 pers. Bbq, brandweer Vlaanderen 900 pers. BBQ enz..)
NAVO vorige maandag:
https://barbecuecatering.be/20240715_100253.jpg
https://barbecuecatering.be/20240715_120519.jpg
U kan een klant van ons, wonende in uw provincie eventueel opbellen om de mening te horen over BBQ op hun events(congres brandweer 900 pers.): zij hebben voor de 3de keer bij ons besteld nu voor 6 & 7 September congres in Expo hallen Gent.
Marianne Jonckheere
Administratief medewerker
Brandweervereniging Vlaanderen en Brandweer Museum
Tel: +32 472 54 08 36
Je kan mij altijd bellen voor meer info: 0477 441 322
Vriendelijke groet,
Bart
Traiteur Van Deun
Thumasplein 33,
1932 Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe)
Telephone 0477 441 322