Werkwijze:
Wij plaatsen de low & slow BBQ ingrediënten in electrische opwarmpannen:
– 40 minuten in stopcontact en alles is opgewarmd.
– U kan eventueel ook de BBQ ingrediënten(behalve de zalm) 2 minuten per zijde karamelliseren op een grill BBQ. (dit hoeft niet maar is lekkerder)
– Alles zal warm gehouden worden in deze pannen.
– Ook eventuele warme bijgerechten (bvb. mac ‘n cheese) worden hierin opgewarmd.
Hoe bestellen?
1. U maakt een offerte aan online en kent direct de prijs.
2. Bestel onze kleine BBQ proevertjes, dan bent u zeker van onze kwaliteit!
3. Reserveer uw datum.
4. U komt uw BBQ pakket afhalen of wij leveren het.
5. Wij plaatsen de BBQ ingrediënten in electrische opwarmpannen (40 minuten in stopcontact).
U kan ook elk BBQ ingrediënt(behalve zalm) eerst 2 minuten per kant grillen op houtskool.
Low & Slow BARBECUE (huisgemaakt)
Spare-ribs IBERICO
Iberico varkensribbetjes uit Spanje.
5 uur low & slow gerookt, geen marinades, peper, zout en look.
Bij u terplaatse warmgehouden zonder kwaliteitsverlies.
Deze foto is een illustratie, bekijk onze video’s om de kwaliteit te zien.
Brisket van Texas
Texas prime quality brisket.
19 uur gerookt op eikenhout en gekarameliseerd
Bij u terplaatse warmgehouden zonder kwaliteitsverlies
Deze foto is een illustratie, bekijk onze video’s om de kwaliteit te zien
Pulled pork IBERICO
Iberico varkensschouder uit Spanje.
16 uur low & slow gerookt, geen marinades, peper, zout en look.
Bij u terplaatse warmgehouden zonder kwaliteitsverlies.
Deze foto is een illustratie, bekijk onze video’s om de kwaliteit te zien.
Beef rib TEXAS
Texas prime quality beef rib
18 uur gerookt op eikenhout en gekarameliseerd
Bij u terplaatse warmgehouden zonder kwaliteitsverlies
Deze foto is een illustratie, bekijk onze video’s om de kwaliteit te zien
Pulled salmon
Verse zamfilet met vel.
1 uur low & slow gerookt, geen marinades, peper, zout en look.
Bij u terplaatse warmgehouden zonder kwaliteitsverlies.
Deze foto is een illustratie, bekijk onze video’s om de kwaliteit te zien.
Picanha steak TEXAS
Texas prime quality beef rib
1 uur gerookt op eikenhout
Bij u terplaatse warmgehouden zonder kwaliteitsverlies
Deze foto is een illustratie, bekijk onze video’s om de kwaliteit te zien
Texaanse worst
Huisgemaakt met Cheddar kaas en Jalapeno (licht pikant).
4 uur low & slow gerookt, geen marinades, peper, zout en look.
Bij u terplaatse warmgehouden zonder kwaliteitsverlies.
Deze foto is een illustratie, bekijk onze video’s om de kwaliteit te zien.