Beef rib

€ 28,30

(€ 30,00 /kg)

Bekijk:  VIDEO 1   VIDEO 2   VIDEO 3

Zelf uit Texas geïmporteerd rundsvlees.

(Black Angus spare-rib).

Artisanaal warm gerookt op eikenhout gedurende 14 uur.

Heerlijke, malse en sappige smaak!

OPWARMEN: uit verpakking, op 160gr. 20 min. opwarmen.

RECEPT:  PDF formaat.

ALLE RECEPTEN:  PDF formaat.

HOEVEEL BESTELLEN? 

Als u enkel dit ingrediënt besteld: 0,450kg (of 450 gram) per persoon.

(vergeet niet dat er ook een been in zit!)

Alsjewil combineren met 2 andere ingrediënten? 650 gram per persoon.

Alsjewil combineren met 1 ander ingrediënten? 550 gram per persoon.

BEWARING: 

Vacuum nog 2 weken, uit vacuum 5 dagen of diepvries.

In Texas gaat het bij barbecueën maar om één ding: Beef!  Trots als Texanen zijn op de kwaliteit van hun rundvlees willen ze geen afleiding op hun bord.

Geen saus of kruidenrub dus.

Om de krachtige rundsmaak te complementeren gebruiken ze in Texas Dalmatian rub, een simpel mengsel van zout en grove zwarte peper.

In dit recept is het belangrijk dat je goede dikbevleesde short ribs gebruikt van een mooi met vet gemarmerd ras, en dat je ruim de tijd neemt voor het barbecueën.

Na 10 tot 14 uur in de BBQ met krachtig rookhout zul je je tanden zetten in een bijzonder smaakvol stuk rund.

 

 

Je bent misschien ook geïnteresseerd in