Pulled pork

€ 13,21

(€ 14,00 /kg)

Bekijk VIDEO 1

Bekijk VIDEO 2

Bekijk VIDEO 3

Zelf uit de Ardennen geïmporteerd varkensvlees.

(Duroc d'Olives).

Artisanaal warm gerookt op eikenhout gedurende 14 uur.

Heerlijke, malse en sappige smaak!

OPWARMTIP: uit verpakking, op 160gr. 20 min. opwarmen.

Dit RECEPT in PDF formaat.

Al onze recepten te koop per kg: PDF formaat.

Hoeveel gewicht dien ik te bestellen per persoon?

Als u enkel dit ingrediënt besteld: 0,450kg (of 450 gram) per persoon.

(vergeet niet dat er ook een been in zit!)

Alsjewil combineren met 2 andere ingrediënten? 650 gram per persoon.

Alsjewil combineren met 1 ander ingrediënten? 550 gram per persoon.

Bewaring: vacuum nog 2 weken, uit vacuum 5 dagen of diepvries.

Het absolute icoon voor de low & slow BBQ—Methode is Pulled Pork.

Een gerecht van traag gegaarde varkensschouder dat zijn oorsprong heeft in de Amerikaanse deelstaat North-Carolina en inmiddels heel Europa heeft veroverd.

De Amerikanen gebruiken boston butt, een deel van de schouder waar he schouderblad nog in zit en wat dus niets met het achtereind van een varken te maken heeft.

Kijkt je slager je met grote ogen aan als je hierom vraagt, kies dan voor een varkensschouder met been of procureur houd bij dit laatste rekening met een kortere bereidingstijd.