Iberico pork Rib

€ 17,92

(€ 18,00 /kg)

Bekijk VIDEO 1

Bekijk VIDEO 2

Bekijk VIDEO 3

Zelf uit de Spanje geïmporteerde Pata Negro Iberico.

Artisanaal warm gerookt op appelhout gedurende 6 uur.

Heerlijke, malse en sappige smaak!

OPWARMTIP: uit verpakking, op 160gr. 20 min. opwarmen.

Dit RECEPT in PDF formaat.

Al onze recepten te koop per kg: PDF formaat.

Hoeveel gewicht dien ik te bestellen per persoon?

Als u enkel dit ingrediënt besteld: 0,450kg (of 450 gram) per persoon.

(vergeet niet dat er ook een been in zit!)

Alsjewil combineren met 2 andere ingrediënten? 650 gram per persoon.

Alsjewil combineren met 1 ander ingrediënten? 550 gram per persoon.

Bewaring: vacuum nog 2 weken, uit vacuum 5 dagen of diepvries.

Goede wedstrijdspareribs zijn mals en dik bevleesd, hebben een mooie mahonieroodbruien kleur en de smaak is perfect in balans.

Om dit te bereiken moet er hard gewerkt worden.

Vraag je slager om St. Louis Style-spareribs : Dit zijn breed uitgesneden spareribs van de buik, die vetter en dikker bevleesd zijn dan de bekendere baby back-spareribs en helpen je met een beter eindresultaat .

Zorg voor een smaakprofiel met een goed balans in rook, zoet en pit.

Combineer dit met een goede garing waarbij het vlees bij het nemen van  een hap nog net aan het bot blijft zitten en je bent goed op weg naar een call of een walk.