Pulled lamb shoulder

€ 17,92

(€ 18,00 /kg)

Bekijk VIDEO 1

Bekijk VIDEO 2

Bekijk VIDEO 3

Pré salé lam zelf geïmporteerd uit Texel (Nederland).

Artisanaal warm gerookt op kersenhout gedurende 16 uur.

Heerlijke, malse en sappige smaak!

OPWARMTIP: uit verpakking, op 140gr. 40 min. opwarmen.

Dit RECEPT in PDF formaat.

Al onze recepten te koop per kg: PDF formaat.

Hoeveel gewicht dien ik te bestellen per persoon?

Als u enkel dit ingrediënt besteld: 0,450kg (of 450 gram) per persoon.

(vergeet niet dat er ook een been in zit!)

Alsjewil combineren met 2 andere ingrediënten? 650 gram per persoon.

Alsjewil combineren met 1 ander ingrediënten? 550 gram per persoon.

Bewaring: vacuum nog 2 weken, uit vacuum 5 dagen of diepvries.

De Chilenen noemen het onder de grond koken curanto, de Peruanen Patchamanka, Mexicanen Barbacoa en jij de achtertuin in kick ass.

Er is namelijk iets heel avontuurlijks aan het ultieme overkoken.

Je moet wel over stalen zenuwen beschikken; je weet immers pas na ruim 6 uur bierdrinkend nagelbijten of het gelukt is.

Durf je het aan ? Pak dan je schep uit de schuur en start digging!