Hallo Margot,
bedankt voor uw offerte aanvraag en telefoontje.
 
Goed ontvangen?
 

Dit is onze BBQ: https://barbecuecatering.be/nr%201.jpg

Ik ben Bart van BarbecueCatering.be.
Wij zijn gespecialiseerd in “Low & slow” kwaliteitsbarbecue voor grote groepen.
Vorige maandag nog NAVO hoofdkwartier met de grootste BBQ van België (zie foto’s in bijlage).
 
In België kennen we vooral grill-BBQ.
Wat is het verschil tussen low & slow en grill BBQ?
Bij grill BBQ raakt de vlam regelmatig het ingrediënt wat een
bittere smaak geeft en kankerverwekkend is.
 
Bij de low & slow BBQ methode raakt de vlam nooit het ingrediënt.
 
Grillen gebeurt aan 3 à 400 graden maar kip is al gaar op 55 graden
en zalm al op 52 graden.
Eens boven deze temperatuur barsten de cellen open en vallen de unieke
vlees –en vissappen op de kolen of ze verdampen.
Daarom moeten grill BBQ ingrediënten gemarineerd worden
in olie met kruiden, suiker en smaakversterker.
 
Wij gebruiken enkel peper en zout, en vooral kwaliteitsvlees.
 
In de offerte voorbeelden staan aperitiefglaasjes. Hieronder heeft u een uitgebreidere keuze:
Wacht niet te lang om deze datum vast te leggen aub,
September is de drukste BBQ maand, omdat dan veel bedrijven nog voor de herfst hun bedrijfsBBQ willen doen en velen dan uit vakantie zijn..
 
U kan later(tot 2 weken voor de eventdatum) het menu en aantallen nog aanpassen..
 
In bijlage een professioneel uitgewerkt aanschuifplan BBQ buffet.
 
Hier kan u ons BBQ saladebuffet zien: https://barbecuecatering.be/Saladebuffet.pdf
 
Referenties: NAVO hoofdkwartier (2000 pers. bbq), Amerikaanse ambassade, Amerikaans leger BBQ’s 4000 pers. BBQ, Infrabel 900 pers. Bbq, brandweer Vlaanderen 900 pers. BBQ enz..)

NAVO vorige maandag:

https://barbecuecatering.be/20240715_100253.jpg

https://barbecuecatering.be/20240715_120519.jpg

U kan een klant van ons, wonende in uw provincie eventueel opbellen om de mening te horen over BBQ op hun events(congres brandweer 900 pers.): zij hebben voor de 3de keer bij ons besteld nu voor 6 & 7 September congres in Expo hallen Gent.

Marianne Jonckheere                           
Administratief medewerker                 
Brandweervereniging Vlaanderen en Brandweer Museum
Tel:     +32 472 54 08 36 
image.png
 
 
Je kan mij altijd bellen voor meer info: 0477 441 322
 

Vriendelijke groet,
Bart

Traiteur Van Deun
Thumasplein 33,
1932 Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe)
Telefoon 0477 441 322

nl_BEDutch